Citat:
În prealabil postat de antoniap
Nici minim? Nu sunt eu teolog, dar, când nu știu, dau citate și tot o scot la capăt. Dacă ni se spune că putem primi cipuri implantate, ca așa a zis sinodul, nu merg în iad cu el cu tot?
|
Ce spuneam, iarăși dovedești că nu înțelegi ce înseamnă lepădarea de credință. Nu un implant înseamnă lepădare, ci mărturisirea "mă lepăd". Tu poți să tot citezi monahi isterici care ar trebui să cunoască catehismul ortodox și apoi să dea lecții de lepădare. Ti-am mai spus, eu nu am găsit nici o justificare concretă...nu e suficient să-mi trântești două verste din Apocalipsă facând tot felul de asocieri cu numerele, cipurile sau codurile de bare. Apocalipsa nu se tâlcuiește de oricine și oricum. Sfinții Părinții s-au ferit să tâlcuiască Apocalipsa, te întrebi de ce?
Citat:
As vrea sa mă mântuiesc, nu sa fac ascultare oarba de X sau de Y. Trăim vremuri de cernere. Am citit pe aceasta tema. Trăim vremurile lui ,,Scapă cine poate!"
|
Ca să scapi e musai să rămâi în Biserică, tulburarea și dezbinarea nu aduc nici un folos în momentul de față.
Citat:
Trebuie sa fim atenți și cu ascultarea asta.
|
Îți repet nici mie nu-mi plac anumite aspecte și am convingerea că sunt foarte mulți care ar avea ceva de spus, dar nu este momentul, un nou Sinod va clarifica toate aspectele.
Treaba noastră este să păstrăm calmul, pacea și să rămânem uniți. Cunosc Părinți care au trecut prin locuri unde oamenii se împotrivesc Sinodului din Creta. Acești Părinți ne-au mărturisit că pe perioda în care au stat în acel cerc de oameni au simțit multă tulburare.