Mulțumim, asemenea!
P.S. Acu să vă fac o mărturisire, nu știu cât de folositoare.
După bucuria de a vedea că nu sunt singurul care se delimitează de ideologii particulare și mecanisme de manipulare ale unor instituții cărora le ședea bine să mai facă și altceva decât onanism narcisist, am descoperit că nu v-ați oprit la amendarea exagerărilor unora ci ați continuat preamărind propriile exagerări și mitizări.
Certitudinea că gruparea dvs. este mai apropiată de Adevăr decât alte grupări, este exact ceea ce combăteați la ceilalți.
Deci nu ați vrut să renunțați la balon pentru rațiuni mai înalte decât țurca (așa cum eu mă bucurasem să cred, inițial, că făceați), ci ați dorit doar să aveți posesia balonului spre a ne arăta nouă cum se joacă țurca cu adevărat.
Prima mea reacție în fața driblingului dvs. de atacant care jubila, a fost să vă iau pe sus cu balon cu tot. Dar ea a trecut și, așa cum am optat deja în mod repetat, întorc spatele acestui joc nedemn de un creștin și îmi văd mai departe de treburi dincolo de stadionul cu circ al disputelor pentru supremația narcisismului confesional.
|