View Single Post
Vechi 06.03.2008, 14:54:59
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dacian
Si inca o intamplare referitor la subiectul topicului...
Eram cu mama, ma conducea la gara din orasul meu natal. Si la uu momentdat o femeie inbrobodita toata in negru si cu o cruce de lemn in mana veni spre noi. Eu am crezut ca-i vre-o maicuta, caci nu o cunosteam dar mama care o cunostea, m-a facut repede atent, ca-i nebuna si vorbeste anapoda, sa ne ferim de ea, ...a fost profesoara si uite ce a ajuns saraca. Dar eu am stat linistit si n-am crezut ce mi-a zis mama si s-a postat femeia aceea exact in fata mea si nu mi-a vorbit deloc anapoda ci foarte frumos. Avea o carte in mana! Si i-am cerut sa-mi arate si mie ce carte e. Era "Fecioara de la Vladimiresti". Mi-a cerut apoi pomana ceva bani si mi-a dat cartea in schimb. Dupa care a luat-o pe mama in serii cu vorbe dure...:|
Mai tarziu aveam s-o reintalnesc in Biserica, striga cat o tinea gura: -Pocaiti-va, ca vine sfarsitul... si-i mustruluia pe "pacatosi" in tot felul...:|
Dupa simptomele descrise de tine acea persoana pare a fii schizofrenica boala care se manifesta de foarte multe ori in acest mod atunci cand nu au crize cei afectati sunt foarte inteligenti si cei care nu ii cunosc pot fii inselati dar tocmai aceasta inteligenta ii face foarte periculosi o solutie ar fii sa nu contrazici un astfel de om(ex.daca spune ca afara e soare cand de fapt ploua tu dai dreptate nu cauta sa-l convingi de contrariu).
Reply With Quote