03.01.2017, 23:17:47
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de CristianR
Pe Florinvs eu îl suspectez că este, pur și simplu, un propagandist, plătit sau nu pentru misiunea de dezinformare pe care și-o asumă pe acest forum și cine știe dacă nu și prin alte părți.
Asta pentru că nu cred că un tânăr de treizeci și ceva de ani poate fi atât de atașat de comunism, atât de nostalgic. Nici n-ar fi prins vremurile de intensă spălare pe creier specifice perioadei, nici vârsta nostalgiei nu ar avea-o. Cred că face parte dintr-o generație care a trăit din plin comunismul, poate că acum e chiar pensionar.
Apoi, informațiile pe care le varsă din belșug pe aici, pline de cifre și statistici, au parcă scopul de a da impresia unei bune documentări, însă aproape niciodată nu dă și sursa, ca să poată fi verificate dacă cineva chiar le-ar citi și n-ar vrea să le înghită pe nemestecate. Este evident că dacă le analizezi cu atenție, ele nu pot reflecta adevărul, însă materialele de propagandă nici nu urmăresc asta.
În plus, deși a fost de nenumărate ori contrazis cu argumente, sfidează adevărul pe care cei mai mulți dintre interlocutori îl văd, ținând-o langa pe a lui.
|
Domnule, eu tot timpul spun ceea ce cred, si v-am spus sincer ca in 1989 aveam 7 ani!
|