Citat:
În prealabil postat de simpllu
Ioane, vezi topicul amintit de Cătălin... vezi intervențiile lui Mihail, Ioana și bineînțeles punctul de vedere a lui Cată. E suficient ca să înțelegi despre ce e vorba.
De aici începe toată discuția: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ihaila&page=12
Am și o selecție a răspunsurilor pertinente, am să postez mai târziu. Eu nu am de gând să mai reiau o discuție atât de veche și care nu a adus nici un rod.
|
Conteaza care este adevarul, nu opiniile unor persoane si numarul lor, pentru ca nu e ca in democratie, daca sunt mai multe persoane care spun acelasi lucru inseamna ca acel lucru ar fi adevarat. Nimic nu am scris gresit acolo, iar ultimele doua mesaje demonstreaza pe deplin acest lucru. La un singur lucru nu am raspuns atunci, pentru ca nu am avut timp atunci sa citesc tot pasajul din Biblie. L-am citit de curand si totul e clar, in primul pasaj scrie ca Fiului Omului I S-a dat toata stapanirea: "Și Lui I s-a dat stăpânirea, slava și împărăția, și toate popoarele, neamurile și limbile Îi slujeau Lui. Stăpânirea Lui este veșnică, stăpânire care nu va trece, iar împărăția Lui nu va fi nimicită niciodată." Iar in pasajul 27 scrie: "Iar regatul și stăpânirea și mărirea regilor de sub ceruri se vor da poporului sfinților Celui Preaînalt; împărăția Lui este împărăție veșnică și toate stăpânirile Îi vor sluji Lui și pe El Îl vor asculta".
Asadar, in aceste pasaje Cel Preainalt este Dumnezeu Fiul. Aceasta era intrebarea pe care mi-ai pus-o atunci si nu raspunsesem complet la ea.