Citat:
În prealabil postat de flying
Mai Ioane, e putin mai complicat...si greu.De multe ori citind unele comentarii nu mai stii care e trolul.Nu mai stii care musca mai tare.Trolul parca are mai multe "justificari" , decat unul care se crede ortodox ,dar se comporta ca si cum ar fi oglinda trolului.Orice trol merita niste sanse,daca ne mai amintim ca si noi am fost troli (constient sau ...involuntar)la un moment dat.
|
Flying Internetul este printre cele mai slabe forme de comunicare.Daca ai putea vedea ochii celui cu care vorbesti, poate nu s-ar ajunge la atatea discutii in contradictoriu.
Fiecare am avea datoria,cred,sa citim unele din sursele care ni se recomanda de cel cu care discutam.Sa nu raspundem inainte de a vedea ce vrea sa zica cineva.Omul care vine aici totusi cred ca ar trebui sa asculte si sa nu
eticheteze ,te miri cum
imediat inainte de a asculta o vreme.
Nu stiu daca troll e cel mai bun cuvant.Cred ca mai bine mi s-ar potrivi de pacatos, care nu constientizam pacatul.Nu a avut cine sa ma constientizeze de asta . Dumnezeu in mila Sa cea mare mi-a aratat la un moment ca gresesc, si ce greseam, si treptat cu greu m-am indreptat.