View Single Post
Vechi 10.01.2017, 22:41:29
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Ia legatura cu preotul parohiei tale, sa te inregistreze la familie care au nevoie de ajutor constant.Desi preotii au si eu problemele lor sigur o sa-ti poata da cateva paini pe zi.

PS: eu prima oara cand vad pe cineva ce se recomanda a fi femeie de serviciu care scrie cu toate semnele de punctuatie.Si apoi mai este strainiu ca firma care are depozitul de medicamentele n-ar bani sa-si plateasca pazinicii , tinand cont ca industria farma este in boom comercial, orice firma responsabila nu si-ar lasa ca marfa sa pretioasa aducatoare de profituri enorme, sa nu fie pazita sau sa aibe probleme la capitolul de securitate si monitorizare.
Copacele, analfabetule, sunt cam opt greseli de punctuatie, gramatica, scriere si/sau exprimare in postarea ta de mai sus. Vrei sa ti le detaliez ?

P.S. nu sunt opt, sunt cel putin zece.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 10.01.2017 at 22:44:55.
Reply With Quote