11.01.2017, 16:33:34
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 28.02.2015
|
|
Citat:
În prealabil postat de gpalama
Eu am intrebat: Hristos ce spune despre lucrul asta, l-a intrebat cineva pe Hristos direct, sa raspunda El 'personal'?
|
Ai intrebat legat de doua aspecte:
1. Cearta intre crestini Eu cred ca Isus doreste ca toti crestinii sa fie una.
Asa S-a rugat, pentru asta a murit, asa i-a invatat pe ucenici. 2. Unde este Trupul Lui Exista crestini care se roaga si ii cer lui Hristos sa le arate care-i Biserica Sa. Eu cred insa ca sunt putini dintr-acestia. Eu, de exemplu nu m-am rugat niciodata sa-mi descopere Dumnezeu care-i Biserica Lui.
Tu te-ai rugat in acest fel?
In biserica unde merg cunosc insa cateva cazuri de oameni care au fost calauziti intr-un mod supranatural. Unuia i-a spus strada si numarul pe care se afla biserica unde trebuia sa vina. Altul a mers pe la mai toate bisericile din oras dar a simtit ca Dumnezeu ii vorbesta sa ramana aici. Altul a ramas pentru ca a venit cu copilul pentru vindecare si Dumnezeu a ascultat rugaciunea in biserica noastra.
Insa banuiesc ca asfel de cazuri exista si in celelalte confesiuni.
Nu mai indoiesc ca sunt oameni care merg in Biserica Ortodoxa sau in Biserica Catolica pentru ca Dumnezeu, acolo, a facut pentru ei, un miracol.
Acum, desigur, as putea sa cred ca acele miracole au fost facute de satana pentru ca oamenii aia sa fie dusi in ratacire si sa nu vina la penticostali, unde-i mantuirea, dar vezi tu, nu pot crede asa ceva, pur si simplu. Uneori ii invidiez pe ortodocsii care, in locul meu, ar putea crede treburi d'astea.
A-l intreba pe Hristos care este Biserica Lui NU este o metoda prin care se poate demonstra ca "o anumita confesiune si numai ea este Biserica adevarata". Pentru ca in fiecare confesiune vei gasi oameni care sa-ti spuna ca ei sunt acolo in urma descoperirii directe a lui Dumnezeu.
|