Citat:
În prealabil postat de catalin2
Imi pare rau, dar tu nu ai vazut nici intr-un singur articol ce scrisese autorul pe care chiar tu il dadusei.
|
Eu ii citisem cartea autorului; nu pseudo-citate deformate de fitecine pe net. E asa greu de sesizat diferenta?
Citat:
Cu atat mai mult in cele 400 de pagini ale Erminiei. Sursa exacta e indicata in editia in limba engleza.
|
Citesc si invat din Erminie de vreo 20 de ani...e vax albina, neimportant la tine.
Citat:
Spre deosebire de tine eu nu cred in conspiratii care sunt lipsite de orice logica (daca e conspiratie macar sa aiba si o logica).
|
Despre ce discutam? ai vise cu ochii deschisi? despre cine vorbesti?
Citat:
Sunt sigur ca atat Cavarnos cat si cei care sunt impotriva icoanei au macar atata logica sa nu-si fabrice citate false care sa-i contrazica. Sursa exacta e indicata in editia in limba engleza. Mai rau, cred ca adevarul e unul din ultimele lucruri care te-ar putea interesa, iar cum vorbesti de sfinti si de Sfanta Treime pare problematic. Dar exista o speranta intotdeauna.
|
Capacitatea ta de intelegere e stranie.
Citat:
|
Ai mai gasit un link din care sper sa inveti si ceva. Kordis e genial.
Uite daca stai rau cu banii si cu bibliotecile in Brasov, iti fac un colet cu carti, unele ti le pot dona, altele doar imprumut. Daca te pasioneaza cu adevarat iconografia.