View Single Post
Vechi 17.01.2017, 12:13:25
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

1) Opozantii aia din strada au fost primii care au incalcat legea. Nu aveau nici o legatura cu democratia tot "fenomenul" era de fapt reactia unor oameni frustrati care intelegeau ca nu pot sa preia puterea in nici un fel prin metode democratice. Nu aveau nici un fel de sprijin popular si asta s-a demonstrat in alegeri. Si atunci au facut ce fac toti smecherii atunci cand stiu ca politia e timorata. Au blocat strada. Ca cine le putea spune sa plece de acolo ? :)

2) Dupa alegeri partidele si organizatiile care fusesera in piata au inteles totusi ca trebuie sa respecte legea si s-au retras de acolo. Au ramas unii care nu aveau alta treaba. Ce s-a intamplat pe 13 iunie se intampla oriunde pe lumea asta. Din pacate guvernul si politia de atunci nu stiau cum sa faca fata unor asemenea situatii. Dar eu zic ca poti incerca sa faci asta astazi. Sau mai bine nu aici, ca aici se blocheaza strada oricand vor serviciile, du-te in SUA si blocheaza acolo o piata din NY si vezi ce patesti. :)

3) E adevarat ca lui Iliescu i-a venit inima la loc cand au venit minerii in Bucuresti. Si nu doar minerii ci aia care au trait atunci stiu ca au venit si alti oameni "de bine". Care mai fusesera in Bucuresti si in ianuarie si in februarie 90 la precedentele confruntari cu simpatizantii opozitiei. Dar ce demonstreaza asta ? A coordonat Iliescu represiunea ? Le-a zis alora sa-i bata pe ochelaristi si barbosi ? Eu cred ca nu. Sigur ca are o vina mare morala dar acuzatiile care i se aduc sunt niste enormitati la fel cum si Ceausescu avea o mare vina morala dar acuzatiile din proces si procesul in sine au fost niste enormitati.

4). Ai grija cum vorbesti. Ca altfel o sa-ti spun eu pe cine sa pupi tu in partea dorsala. :)
Reply With Quote