View Single Post
Vechi 17.01.2017, 12:50:03
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Iti raspund pentru ultima oara ca vad ca esti nesimtit.
De aia nu mai pot eu ca va fi Iliescu in parnaie. Va fi inca o nedreptate dintr-un lung sir de nedreptati intr-o tara unde adevarul umbla cu capul spart. In rest...crezi ce vrei cu Iliescu care a vrut sa-i faca pe aia sa plateasca. De parca nu-si aratase muschii aia mari cat China cu doar 3 saptamani inainte. :)

Dar asa cum tu ai teoriile tale, si eu le am pe ale mele. Si teoriile mele imi spun ca o decizie neinspirata a fesenistilor ( legala dar neinspirata ) de a curati locul ala, a fost interpretat de cei care ocupasera piata luni de zile ca un sacrilegiu. Si atunci a iesit ce a iesit. Dupa care astia i-au adus si ei pe fanii lor, nu ca sa-i bata pe barbosi si ochelaristi ci pentru ca asa facusera si in alte ocazii. Dar a iesit ce a iesit.

Asa a aratat Romania anilor 90. Fortele de ordine erau la pamant si vor fi la pamant pana dupa mineriada din 1999 cand se vor angaja batausi profesionisti. Si nu am avut o tabara a dracilor care se confrunta cu o tabara a sfintilor ci am avut doua tabere de draci care isi doreau puterea cu orice pret. Plus niste draci externi care i-au intaratat pe ai nostri - Romania a fost un poligon in care s-au incercat tot felul de experimente care s-au aplicat mai apoi in alte locuri.

E vinovat Iliescu ? Cu siguranta ca e vinovat. Dar nu pentru "crime impotriva umanitatii". Asta e o aiureala asa cum au fost acuzatiile impotriva lui Ceausescu. Ar fi vinovat de asta daca s-ar demonstra ca a participat constient la masacrul din decembrie 89, adica daca a stiut de complot si daca stia ca e nevoie de multi morti. Acolo da, alaturi de Bush si Gorbaciov ar putea fi acuzat si el de crime impotriva umanitatii.
Reply With Quote