View Single Post
Vechi 17.01.2017, 13:37:28
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Iti raspund pentru ultima oara ca vad ca esti nesimtit.
De aia nu mai pot eu ca va fi Iliescu in parnaie. Va fi inca o nedreptate dintr-un lung sir de nedreptati intr-o tara unde adevarul umbla cu capul spart. In rest...crezi ce vrei cu Iliescu care a vrut sa-i faca pe aia sa plateasca. De parca nu-si aratase muschii aia mari cat China cu doar 3 saptamani inainte. :)

Dar asa cum tu ai teoriile tale, si eu le am pe ale mele. Si teoriile mele imi spun ca o decizie neinspirata a fesenistilor ( legala dar neinspirata ) de a curati locul ala, a fost interpretat de cei care ocupasera piata luni de zile ca un sacrilegiu. Si atunci a iesit ce a iesit. Dupa care astia i-au adus si ei pe fanii lor, nu ca sa-i bata pe barbosi si ochelaristi ci pentru ca asa facusera si in alte ocazii. Dar a iesit ce a iesit.

Asa a aratat Romania anilor 90. Fortele de ordine erau la pamant si vor fi la pamant pana dupa mineriada din 1999 cand se vor angaja batausi profesionisti. Si nu am avut o tabara a dracilor care se confrunta cu o tabara a sfintilor ci am avut doua tabere de draci care isi doreau puterea cu orice pret. Plus niste draci externi care i-au intaratat pe ai nostri - Romania a fost un poligon in care s-au incercat tot felul de experimente care s-au aplicat mai apoi in alte locuri.

E vinovat Iliescu ? Cu siguranta ca e vinovat. Dar nu pentru "crime impotriva umanitatii". Asta e o aiureala asa cum au fost acuzatiile impotriva lui Ceausescu. Ar fi vinovat de asta daca s-ar demonstra ca a participat constient la masacrul din decembrie 89, adica daca a stiut de complot si daca stia ca e nevoie de multi morti. Acolo da, alaturi de Bush si Gorbaciov ar putea fi acuzat si el de crime impotriva umanitatii.
nu exista nesimtire atunci cand faci tot posibilul ca sa arati exact cum s-au petrecut lucrurile, tot ce am scris mai sus s-a petrecut intocmai. si sunt chestiuni stiute de oricine.
legal este sa dai foc la autobuze, minister de interne fiind, ca sa dai vina pe civili, ma? nu ti-e rusine? asta e teorie, ma?
nesimtiti sunteti voi, in ridicola voastra tendinta de a ascunde si de a rastalmaci totul, de a-l proteja oricat si oricum pe un bolsevic nemernic precum Iliescu.

ba, daca-l pun pe unu' sa-ti dea o castana si cazi, te lovesti la cap si te duci sa-l astepti pe Ilici in iad, sunt vinovat de crima? tu ce zici?!?

gata, te las in durerea ta...
Reply With Quote