View Single Post
Vechi 17.01.2017, 16:47:17
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Fireste ca stiu si nu spun asta de acum ci de ani de zile. Mi-am dat seama de asta inca de cand era Monica Macovei ministru al justitiei pentru ca ea nu stie altfel. Si atunci si-a pus acolo niste butoane care sa faca dosare.

Dupa un timp s-a constatat ca desi aia faceau dosare, in instanta erau respinse toate dosarele. Asa au scapat toti, de la Patriciu la Vantu toti erau adusi la arest sa-i vada poporul si eliberati de catre instanta. Asa ca s-a trecut la planul 2 - procurorii au fost promovati judecatori. E ca si cum ala care scrie dosarul decide si daca esti vinovat. :)

Tot sistemul asta a fost preluat de o putere straina. Dupa care a inceput sa loveasca si in cei care l-au creat ( vezi cazurile Bica sau Udrea ). Nu-i uimitor ca ajung aia in instanta si spun martorii ca li s-au luat cu forta anumite declaratii de catre procurori ? Ca au fost santajati sa spuna ce spun ? Sau ca se fac denunturi ale unora din puscarie cu care procurorii fac tot felul de targuri ?

Poate da Dumnezeu si o sa fie un altfel de presedinte Trump. Si atunci o sa aflam foarte multe lucruri. Si din SUA si de pe la noi. O sa moara aia de la Hotnews sau Digi de foame dar asta e. :)
Reply With Quote