Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus
... dar pentru asta vă apreciez și cred că atitudinea poate servi ca model de adevărată toleranță și îngăduință creștină. Doamne ajută!
|

Cine s-a gasit sa vorbeasca de toleranta si ingaduinta...crestina.Pai tu intri pe un forum ortodox si ne spui ca miile de sfinti sunt prosti ,noi suntem prosti si tu ai venit sa ne luminezi ,iar noi... in loc sa-ti cerem adresa unde ai beserica sectanta sa ne inscriem grabnic pentru a plati zeciuiala,iti spunem sa faci un control medical?Asta nu-i toleranta ? Noi incercam sa te ajutam cum putem...dar trebuie sa te straduiesti si tu putin.Da?
Nu stiu daca e una si aceeasi persoana(sau organizatie) centesimusvicesimusoctavus si florin.oltean75 dar exista multe similitudini intre cele 2 personajii.
Se cred niste "alesi" ,care prezinta un adevar strain de ortodoxie .Ei au venit sa ne salveze,sa ne lumineze.Ce 2000 de ani de ortodoxie ,ce scrierile Sf. Parinti...nu,niste anonimi de pe net ne prezinta adevarul .
Eu as cam crede ca in spatele personajiilor sunt niste organizatii ..ca sunt prea persistenti.Chiar si unul cu probleme la mansarda sta un an ,sta doi...dar cand e vorba de asa
multi ani,deja incepi sa te intrebi...si sa apreciezi si mai mult ortodoxia.