View Single Post
Vechi 24.01.2017, 15:26:18
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Până să-l citesc pe Copăcel eu n-am înČ›eles cât de nocivă poate fi ideologia legionară, al cărei promotor la noi se pare că este Dan Puric.
.
Iar eu pana sa te citesc pe tine, n-am inteles cat de nociv este noul nazism construit pe principii crestine.Sub masca principiilor crestine(in acest caz "CORECTITUDINEA") sunteti in stare sa va manifestati apucaturile demonice
de canibalizare a aproapelui.

Probabil esti din aia de genul:
"Tati, tati, am spart din greseala geamul ala ."
"Sa-ti fie rusine nerodule, sa nu te mai gandesti sa te numesti fiul meu.Ai
incalcat unul din sfintele principii crestine.Ai pacatuit.Cum vii nerodule la mine sa-ti ceri ieratare ? La puscarie, sa ti se faca dosar penal, ca sa te inveti minte sa nu mai incalci legea. Tu nu mai esti fiul meu. Tu nu vezi ca eu sunt un sfant in viata ? Cum iti permiti sa ma tulburi spunadu-mi ca ai pacatuit cand eu sunt inca de acum un sfant in viata ?!"

Pai voi astia super mega-corectii , pai bre de ce nu va dati bah amenda singuri ca mitingul ala de acum cateva zile era ilegal ca nu aveti autorizatie.
Pur si simplu ati incalcat legea.

Si cand va veni amenda aia mare de la CEDO , pt faptul ca puscariile sunt supraaglomerate s-o platiti voi MAH din buzunarul vostru.De ce s-o platesc eu ? De ce sa dau eu bani din buzunarul meu , cersetorului de voturi si bani de la USR ?!

Singurii care se canibalizeaza pe principii sunt fie nazistii sau bolsevicii stalinisti.

Last edited by Copacel; 24.01.2017 at 15:28:22.
Reply With Quote