Citat:
În prealabil postat de Copacel
Sa zicem asa: in momentul cand o minoritate incerca sa preia controlul unei majoritati sau mai rau, incearca sa controleze o majoritatea deja democratia a fost incalcata si este anarhie,
atunci majoritatea este obligata sa reactioneze ferm,tare si repede.Prin insasi dinamica lucrurilor.
|
Nop, daca am fi vazut o masa similara de manifestanti pro-gratiere, era anarhie si atunci ar trebui sa urmeze un referendum.
Asa cum stau lucrurile, oricat ai manca de pe jos cu "manifestantii au fost platiti" .. realitatea indica o democratie functionala.
Dar cel mai bun indicator ca e o magarie pesedista este indicata tocmai de faptul ca o astfel de lege se incearca a da prin OUG si nu cum ar fi normal, sa fie trecuta prin Parlament.
Citat:
Eu nu pot sa ma inchin zeului caruia in numele "dreptatatii" inchide ochii la oamenii nevinovati care sunt exterminati in puscarii sau la oamenii care sunt exterminati in puscarii pt ca au furat o paine de foame.
|
Ti-am mai spus si alta data, militeaza tata sa se faca dreptate in fiecare caz in parte unde s-a gresit, daca s-a gresit, de acord cu asta.
Ti-am zis sa militezi pentru schimbarea legilor acolo unde "au furat o paine de foame", nici o problema, de acord cu asta.
Dar nu sa fie facuti scapati toti borfasii in masa, nu mai pot fi de acord, iar daca militezi pentru asta esti practic esti unul dintre ei.
Dar mai stii, poate ai un frate in puscarie care o furat din supermarket din fudulie si vrei sa-l vezi scapat.