View Single Post
Vechi 29.01.2017, 23:03:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seară, că prezența președintelui Iohannis la protestul de săptămâna trecută este "o surpriză neplăcută", afirmând că respectă libertatea de exprimare, dar că aceasta trebuie "să fie însoțită de bun-simț".

"Pentru mine, a fost o surpriză neplăcută prezența președintelui în stradă săptămâna trecută. Eu am încercat, și nu cred că mă poate acuza nimeni, am încercat în această perioadă să am o relație instituțională corectă cu Administrația Prezidențială. Ba chiar, poate de multe ori, am lăsat de la mine anumite lucruri, tocmai pentru a avea dialog", a declarat premierul Sorin Grindeanu, la Antena 3.

Sorin Grindeanu a afirmat că respectă opiniile argumentate și că există un drept legal să protestezi pașnic, adăugând că libertatea de exprimare trebuie "să fie însoțită de bun-simț".

Premierul a susținut că a urmărit opiniile care au reieșit din proteste și că multe au avut "distrosiuni".

"De multe ori, această hiperbolizare a binelui și fanatismul în a crede că ceea ce gândești tu e corect s-ar putea să ducă la rău", spus premierul.

Grindeanu a spus că au fost semne că protestele au fost politizate.

"Am urmărit tot ceea ce s-a întâmplat, și ceea ce s-a strigat, și sunt semnale, sunt anumite lucruri clare politic în aceste întâlniri, cum sunt oameni care sunt veniți în piață fără de culoare politică, dar în urmă cu șase săptămâni noi am avut alegeri. Cele mai bune sondaje, păreri, modul în care te exprimi într-o țară democratică se fac prin alegeri, iar noi am câștigat aceste alegeri", spus Grindeanu.

Grindeanu: Grațierea trebuie însoțită și de alte măsuri;Aștept să văd ce propune ministrul Justiției

Primul ministru, Sorin Grindeanu, a declarat, duminică seara, că nu îi este clar care vor fi propunerile Ministerului Justiției privind grațierea și modificarea Codului Penal, afirmând că grațierea trebuie însoțită și de alte măsuri.