Postul de televiziune antena 1 a difuzat in 7 martie 2008 un reportaj referitor la masinile ierarhilor ortodocsi care erau adunate in curtea patriarhiei cu ocazia reuniunii Sfantului Sinod, problema nu este ca ierarhii detin masini, pt ca au nevoie avand multe deplasari, problema nu este nici din ce bani sunt cumparate, BOR nefiind o Biserica tocmai saraca, problema este tipul masini, marca si modelul, am ramas cu un gust amar cand am vazut ultimele tipuri de VW, audi sau mercedes, ma mira faptu ca chiar cei care ar trebui sa fie modele de smerenie si traire simpla sa lafaie sa zic asa in masini de zeci de mii de euro, Biserica Catolica si-a mai reabilitat comportamentul in ultima suta de ani, dar vad ca cea Ortodoxa a ramas fidela unu stil de viata fanariot sa spun asa, si ne mai miram ca multi acuza BOR si Ierarhii, Dumnezeu sa ma ierte da cateodata mi-e scarba de unii ierarhi, pe cat de dragi mi-s preotii tineri sinceri care stau de vorba cu ultima batranica si parintii calugari care mananca mai mult rugaciune decat paine pe atat ma irita multi dintre "Preasfintiti" stiu ca ar trebui sa-mi vad de treaba dar cateodata te doare sa-ti vezi Biserica batjocorita, voi ce credeti?
|