Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Intelege odata ca eu nu am vorbit despre ordonante. Nu imi pasa de ele, cred ca PSD a facut o prostie dar nu cred ca aia e important. Era important daca s-ar fi scos chestia asta cu abuzul in serviciu din Codul Penal. De ce ? Pai de aia am pus citatul ala pentru ca omul explica bine de ce.
|
Te-am intrebat, e tot una cu faptele de coruptie?
Citat:
La fel ca si in cazul imunitatii unde gloata este manipulata impotriva parlamentului, si aici e la fel. Tocmai pentru ca amandoua sunt instrumente de santaj impotriva politicienilor - daca un politician poate fi arestat oricand atunci va fi mult mai dispus la compromisuri cu cel care detine catusele.
|
Si daca nu poate fi, oare cu cine va fi dispus la compromisuri?
Citat:
La fel si daca poate fi arestat pentru orice asa cum explica omul ca se poate intampla ( si s-a intamplat ) cu ajutorul "abuzului in serviciu".
|
Ti se pare normal ca pentru unul ca Secureanu sa nu existe probleme legale pentru ce a facut?
De ce eviti intrebarile?
Citat:
Tu esti bucuros ca intra X sau Y la puscarie oricum.
|
Lasa genul asta de "argumente" patetice.
Nu sunt, nu e genul de activitate in care merita investite sentimente, de orice fel.
Dar nici nu sunt atat de ipocrit sa spun "da' nu l-au prins cu tunul ala de 100 milioane de euro, de ce-l baga acum in puscarie pentru 20.000?"
Citat:
Eu nu am nici un motiv sa ma incred in procurori, judecatori si asa mai departe. Nu am de ce sa-i cred mai cinstiti decat politicienii.
|
Pai sa desfiintam justitia cu totul daca mergem pe directia asta.
Ca ar putea la o adica abuza si omul de rand, nu-i asa?
Doar scrie in Constitutie ca egalitate, bla bla..
De ce doar politicenii sa beneficieze de protectie prin imunitate absoluta vizavi de lege?
Citat:
Si atunci nu vreau sa aiba asemenea instrumente de presiune la indemana. Si se pare ca in toate tarile de pe lumea asta in afara Italiei, oamenii nu s-au increzut intr-atat de mult in ei incat sa le ofere cecuri de astea in alb. Ca de aia exista imunitate si nu prea exista chestia asta cu abuzul in serviciu. Doar la noi politicienii trebuie sa fie timorati.
|
Deci cu alte cuvinte, in alte tari nu exista coruptie in politica mai ales in Italia
Sau logica ar fi: "exisa dar o toleram pentru ca face bine procesului democratic" ?
Mai in gluma mai in serios, ajungem la concluzia ca standardul de normalitate in lume e coruptia in politica cu protectie legala.
Sa stii ca asta explica multe.