View Single Post
Vechi 31.01.2017, 20:02:04
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Chiar esti sigur ca esti avocat ? :)

Dragnea a fost condamnat pentru ca a avut idei proaste pentru a stimula participarea la vot. Nici una din ideile pe care le-a avut nu ar fi incalcat la o adica legea, ca nu cred ca ar fi fost interzis chiar sa faca tombole.
Da, sunt destul de sigur că sunt avocat și nu, ideile lui Dragnea nu au încălcat legea.

Dar faptele lui au încălcat legea.

Că tu nu crezi că ar fi fost interzis să se facă tombole, e treaba ta. Dar legea te contrazice.

Citat:
Dar a fost o idee proasta care a tinut o zi sau doua. Tot el le-a transmis un mesaj cu "la loc comanda", mai tarziu.
Nu a fost doar o idee, au fost o sumă de FAPTE, respectiv fapte penale, și anume că a transmis intrucțiuni să se organizeze acele tombole (printre altele).

Iar faptul că s-a desistat nu este prevăzut de lege ca și cauză de nepedepsire, justificativă sau de înlăturare a răspunderii penale. Ți-am mai cerut să arăți textul de lege care ar prevede așa ceva.....

Citat:
Deci ce beneficiu urmarea Dragnea ? Incurajarea participarii la vot. Daca asta l-ar fi dat jos pe Basescu, aia e o alta problema si nu stiu ce treaba au procurorii si judecatorii cu treaba asta.
Era o chestiune de notorietate publică faptul că miza reală era procentul de participare la vot, că în situația întrunirii cvorumului cerut de lege în epocă rezultatul referendumului era clar, și că acest rezultat ar fi profitat PSD-ului și lui Dragnea. De altfel, s-a văzut că și după ce referendumul nu a fost validat, tocmai pentru că nu s-a întrunit cvorumul, Dragnea & co. au guițat pe toate canalele media cu privire la milioanele de români care au votat pentru demiterea lui Băsescu, și s-au prevalat de voința poporului, exprimată într-un referendum nevalid, pentru susținerea propriilor poziții politice.

Se știa clar că: Dacă vin la vot atâta la sută, pică Băsescu, dacă nu vin, rămâne Băsescu.

Toată propaganda electoral a opozanților referendumului a fost în sensul ABSENȚEI de la vot.

Iuliu, tu crezi sincer că intenția lui Dragnea, atunci când a dispus atragerea cetățenilor la vot prin mijloace ilegale, a fost "Să participe lumea la vot, indiferent care va fi rezultatul referendumului ? "

Asta nu se mai poate numi naivitate.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 31.01.2017 at 20:13:17.
Reply With Quote