Citat:
În prealabil postat de GMihai
Treaba procurorului esta să stabilească dacă suspectul a încălcat legea penală.
Și au stabilit că Dragnea a încălcat legea, pentru că Dragnea ȘTIA că rezultatul favorabil pentru el al referendumului depindea exclusiv de procentul de participare la vot, și în consecință a încercat să își determine subalternii să folosească mijloace ILEGALE (oferirea de avantaje materiale alegătorilor, sub forma tombolei) pentru a crește procentul de participare la vot.
După ce procurorul și-a format convingerea că Dragnea a săvârșit o infracțiune, l-a trimis în judecată.
Iar judecătorii (nu DNA-ul, nu Kovesi, nu Basescu, nu bubulii, nu Soros), analizând probele, au decis că Dragnea a încălcat cu vinovăție legea penală și l-au condamnat.
|
Deci vina lui Dragnea e ca Basescu a refuzat sa joace si atunci nu ar fi trebuit nici el sa incerce sa aduca oameni la vot. Ca altfel obtinea un beneficiu.
Si chestia cu incercarea de determinare a subalternilor...sa fim seriosi. Aia se constata in momentul in care subalternii ar zice nu. Nu daca sefului ii trece azi o idee prin minte si maine renunta la ea.
Iar cu judecatorii asta e problema. Ca tu crezi ca sunt judecatori dar eu nu am nici un motiv sa cred ca-s altceva decat ( DNA, Kovesi, Basescu, bubuli sau Soros :) ). Dar tu imi spui ca trebuie sa renunt sa gandesc cu capul meu si sa te cred pe tine pe cuvant ca nu ai vazut tu in viata ta abuzuri deci sigur nu se intampla. Eu cred ca nu ai sesiza un abuz nici daca s-ar intampla sub nasul tau.