View Single Post
Vechi 31.01.2017, 20:54:16
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu-mi doresc altceva decat sa prind ziua in care dupa ce pun pesedistii mana pe catuse, Ciolos o sa fie condamnat ca stia ca daca vin mai putin de 40% la vot, PSD castiga alegerile asa ca spre deosebire de Dragnea care a avut doar intentii, el chiar le-a platit unora biletele ca sa poata participa la vot. Si sa-i dea vreo 15 ani de parnaie sa-l sature ca tot are incredere in justitie. Si apoi sa-mi explice avocatii pe net cum l-au condamnat JUDECATORII, nu bubulii.
Premisa din fantastica ta construcție este eronată, în raport cu starea de fapt: Cioloș nu știa nimic cert despre raportul dintre participarea la vot și rezulttele votului.

Pe de altă parte, Dragnea avea certitudinea că:

1. Dacă participă mai puțin de 50%, el pierde;
2. Dacă participă mai mult de 50% plus unu, el câștigă.

Pe de altă parte, faptul de a înlesni participarea la vot nu e totuna cu a promite avantaje materiale (TOMBOLĂ !!!!)pentru participarea la vot.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote