View Single Post
Vechi 09.03.2008, 00:42:45
kvlr kvlr is offline
Member

Data înregistrării: 14.09.2007
Implicit

Acum nu mai avem ce discuta si incepem sa ne luam de masinile ierarhilor.... dupa ce am epuizat toate subiectele asta mai urma... parca suntem ziaristi cautand senzationalul..... urmeaza ca presa sa descopere ca ierarhii poarta lenjerie intima Armani.... va dati seama ce scanda ar iesi.... ??? nu stiu cate din acele masini erau chiar de ultima generatie dar stiu puterea speculativa si manipulanta a presei, deci ma abin... Am avut ocazia ca sa vad pana acum masini ale multor ierarhi BOR.... nu se compara (si nici nu ar trebui) cu ceea ce vezi pe starda intr-un oras mare al tarii... Ex> Pf. Daniel avea la Iasi un Audi 100 de prin 1993-1994 (care arata bine)si cu el mergea in delegatii... Ps. Casian avea anul trecut un Audi A6 de prin 1999...(ca sa dau doar 2 exemple) asa k poate ar fi mai bine sa o lasam mai moale cu ce spune mass-media....si mai ales cu generalizarile. Nu sunt de acord cu luxul ierarhilor... dar nici nu ma zideste intr-un fel o discutie despre masinile lor... Dumnezeu sa ne lumineze!
Reply With Quote