Subiect: alcoolul
View Single Post
Vechi 15.10.2006, 21:21:14
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Draga dany,
eu nu sunt cunoscator, dar m-am gandit ca nu e bine sa lasi pe cineva singur cu intrebarea. E lipsa de atentie se intristeaza aproapele, precis nu-i place lui Dumnezeu.
Maria draga,

Inteleg intentia ta buna ca doresti sa fii langa cel care ridica o problema, dar cred ca daca omul a pus o intrebare pe forum dorea si un raspuns, nu numai sa stea de vorba. Daca vrei sa stai de vorba scrie-i un mesaj personal, dar nu pe forum.

Iarta-ma ca sunt atat de directa, nu vreau sa te lezez, dar sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne si inspire ce sa-i spunem celui care ridica o problema, nu sa ne asezam cu ratiunea si mandria din noi sa dam raspunsuri fara raspunsuri. Asta conduce la pierderea timpului celor care citesc apoi si la posibila ratacire a unora. Mie mi se pare absurd sa-i dai unui om sfatul de a se imbata ca sa vada cum e, chiar daca adaugi "mai in gluma, mai in serios". Cand va fi vorba de alte pacate o sa-l indemni la fel? Vezi ca la sinucidere nu mai ai cum sa-l aduci la viata!!! ???

Sa fim putin mai responsabili de ceea ce scriem (asta e valabila pt noi toti, eu inclusiv).

Elena
Reply With Quote