View Single Post
Vechi 05.02.2017, 22:46:40
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai uite eu despre Liiceanu cred ca e o lichea de prima mana. Poate doar CTP sa-l intreaca. Deci suntem total diferiti.

M-am uitat ieri un pic pe RTV ca mi-a spus cineva ca a reinviat Ghita ala si era Valentin Stan ala cu laptoapa. Si m-am speriat cand am vazut ca gandesc la fel ca el in multe privinte. :)

Imi place de Tariceanu si acum regret ca nu l-am votat. Dar eu nu mai ascult "lideri de opinie". Eu am mancat TV pe paine in anii 90 si 2000. Stiu cam tot ce s-a discutat atunci stiu exact ce pozitii avea fiecare. Pe urma am renuntat cand am vazut ca e vorba de un bordel.

Pe Badea l-am simpatizat si inca il simpatizez. Cred ca e singurul care nu a zis niciodata ceva care sa ma dezamageasca. Dar nu ma mai uit nici la el, am renuntat de tot.

Uite ieri am vazut ca Baconschi are o pozitie de asta principiala. Si am zis ca nu-i posibil, ca eu cred si despre el ca si despre Liiceanu ca e o lichea de prima mana. Si l-am intrebat pe un prieten care se pricepe : Ce-i cu Baconschi asta ? S-a prostit asa rau la batranete si a inceput sa aiba principii ? Si mi-a explicat ca ar avea un interes in guvernul asta.
Reply With Quote