View Single Post
Vechi 05.02.2017, 23:07:53
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

In 2009, un infarct, repetat de cinci ori în două luni, a atras după sine mai multe internări la Serviciul Cardiologie de la Spitalul Fundeni. Aici mi s-au depistat două artere ale inimii înfundate în proporție de 90%. Am făcut mai multe încercări de a fi operat la Spitalul Fundeni (București) și la Iași. În noiembrie am venit la Iași pentru operație, cerând aju*torul Sfintei Parascheva. Profesorul doctor m-a trimis din nou la București, iar de acolo, la Constanța.

Mi-am dorit să revin la Iași, dar boala s-a agravat. Nu mai aveam mult de trăit, întrucât nu-mi mai simțeam mâinile și nu aveam cir*culație normală. Inima mea era din ce în ce mai slabă. Mă apropiam încet, dar sigur, de moarte.

Într-o noapte m-am visat în spital, iar în camera de alături pentru mine se ruga o monahie în mod impresionant, cu mâinile ridicate. La înce*tarea rugăciunii, măicuța s-a întors spre mine în chip foarte cuvios, cu capul în jos, iar eu am recunoscut-o. Era Sfânta Parascheva de la Iași. Chipul ei smerit și blând mi-a rămas în memorie pentru toată viața.

A doua zi am primit un telefon de la Debrețin, din Ungaria, de unde un profesor cu care vorbisem anterior mă anunța să merg la Târgu Mureș pentru operație. Acest lucru s-a și întâmplat, iar operația a fost o premieră pe țară. Acum mă simt bine și mulțumesc Sfintei Cuvioase Parascheva pentru ajutorul ei cel bun! (Ion Benescu, Constanța)

(Binefacerile Sfintei Cuvioase Parascheva. Mărturii ale închinătorilor, Editura Doxologia, pp. 35-36)