Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Ziariștii i-au atras atenția că la protestul antiguvernamental au participat aproximativ 600.000 de oameni în toată țara, în timp ce la cel de susținere a Executivului circa 1.500 de oameni.
''Nu. Dacă am fost înțeles în forma asta... Numai că, totodată, noi am avut în urmă cu câteva săptămâni, șapte dacă nu mă înșel, alegeri, în care vorbim de milioane de voturi. De asemenea, acele milioane de voturi înseamnă susținere pentru ceea ce înseamnă acum coaliția PSD-ALDE. Nu, nu înseamnă un cec în alb, dar s-a creat o majoritate în Parlament, iar acea majoritate susține guvernul'', a răspuns premierul.
|
Minciuni! I-a numarat Rares voturile si au iesit doar vreo 3000 spre deosebire de milioanele de oameni care au iesit in piata.

Asta se intampla cand "ziaristii" se muta la peluza si nu mai fac diferenta dintre vot si niste proteste, chiar si masive. Au inceput sa-l intrebe si pe Tariceanu cum de au tupeul sa discute nu stiu ce lege in parlament din moment ce STRADA nu doreste lucrul asta ?
Nu ar fi rau sa invatam toti cum e cu democratia. Tii cont de parerea "strazii" dar atat cat trebuie. Din pacate, asa cum a scris si un spammer aici pe forum :) , de data asta a castigat.