ei, si dupa cum spuneam, iata din nou cum sora noastra ORY este suparata pe viata monahala, si pe faptul ca fratii si surorile sint lasati de izbeliste.
pai sora ORY, mergi matale si fa niste donatii de medicamente pentru frati si surori si mule multumiri vei avea sus in ceruri... dar mai buna e vorba inveninata aruncate pe forumuri in stinga si in dreapta...
in ceea ce priveste PARCUL AUTO SFINT... mi se pare foarte bine ca sint masini de ultima generatie, si ca sint cumparate si din banii crestinilor... ca daca stau sa ma gindesc, cu sute de ani in urma, voi credeti ca mitropolitii mergeau in coviltire sau carute trase de mirtoage?
eu, din cite stiu, ei mergeau in calesti frumoase trase de cai frumosi ... si etc..
deci mi se pare normal ca si acum sa aiba la dispozitie masini foarte bune.
si cine se tot plinge ca BANUTUZUL LUI MUNCIT CU GREU ESTE CHELTUIT DE "POPA", SA FACA BINE si sa nu mai doneze bani la biserici... NIMENI NU VA OBLIGA, FRATILOR, SA DONATI BANI BISERICILOR... LUATII IN MORMINT CU VOI, SA AVETI SI IN PAMINT CEVA GOLOGANI, NU?
pe mine nu ma deranjeaza faptul ca au masini luxoase, deloc, deloc.
cui nu-i convina de regulile BOR, are la dispozitie multe denominatiuni care sa le potoleasca foamea de credinta... daca este asa ceva.
si mai observ ca este un frate aici CARE ARE IMPRESIA CA STIE CINE ARE MAI MULTE CREDINTA... NU "POPII", CI CEI DIN POPOR...
CHIAR ASA, FRATE?
ne spui p[oate si noua cum ti-ai dat tu seama?
|