Citat:
În prealabil postat de simpllu
Am spus că fiecare are un anumit nivel de înțelegere și punere în pratică a credinței. Te rog, nu-mi mai pune cuvinte în gură.
|
nu, ai spus ca:
Citat:
Păi uite că am ajuns să vorbească ăștia neînvățați de credință, că ăștia învățați vorbesc mai mult de ziduri.
|
exista dispret aici, exista top aici, exista mandrie aici...
Citat:
=Ți-am explicat o dată, nu mai repet. Ești supărat că ai fost jignit și nu intervenit nimeni? Întrebarea este serioasă, nu are nici o tentă de ironie. :)
|
nu este vorba despre mine, eu nu intorc si celalalt obraz, dimpotriva.
Citat:
=Oare și în mintea ta se derulează tot felul de scene în care fiecare greșeală a unui om Îl supără pe Dumnezeu?
|
e vorba despre becali, despre ce face el si cum relationati voi cu el. e foarte interesant acum si cum pui problema, eu nu m-as fi gandit niciodata in felul asta, eu ma refer doar la becali, la blasfemiile lui si la faptul ca, practic, voi il adorati.
Citat:
Așa și? Cu ce e mai bun Marian Moise sau corul din biserici?
|
incredibil cat de departe poti merge! mai sus ai comparat cu un preot, acum cu un colindator, sau ce e asta... repet, cand vor sta cu caramida de bani fluturanzi pe treptele bisericii, preotul sau cantaretul, in fata oamenilor umiliti si umilindu-se, atunci sa faci comparatii cu becali.
Citat:
P.S. Te invit pe privat pentru a evita mesajele off-topic.
|
pe privat discut cu amicii. oricum termin aici cu subiectul, dar becalist o sa-ti mai spun din cand in cand.