Nu m-am referit la acel link,ci la nenumaratele link-uri ptr. ca consider ca trebuie sa discutam intre noi.In privinta reactiei oamenilor de la schit eu nu am vazut lucrurile asa, punctul tau de vedere fiind diferit("mantuirea se savarseste cu multa povata").Referitor la acel grup de monahi care dau anatema si pe cei care au primit actele biometrice(eu am pasaportul)sunt anatema?Imi aduc aminte de o intamplare cu Sfantul Calinic de la Cernica care mergea impreuna cu ucenicul sau duminica prin sat.Pe drum au vazut un om care muncea,iar Sfantul l-a blestemat ptr ca muncea duminica.Ajungand la manastire,ucenicul i-a spus Sfantului ca atunci cand a rostit blestemul a vazut cum un vultur ii dadea tarcoale asupra capului sau.Atunci Sfantul Calinic a mers la acel om si intrebandu-l de ce lucra duminica stiind ca e pacat,acela i-a raspuns ca el muncea la un boier de luni pana sambata si nu avea timp sa se ocupe si de casa sa.Cred ca este lesne de inteles aceasta intamplare.Imi cer scuze daca nu am reprodus-o cuvant cu cuvant caci nu imi mai amintesc detaliile.Cam asa ceva poate se intampla si cu acest grup de monahi care dau anatema.Ma bucur ca in sfarsit putem discuta pe subiect.Cat despre acel film, te rog sa imi spui daca este vorba de filmul Matilda din anul 1996 cu acea fata care avea puteri paranormale.Si mai repet,atunci cand Biserica Ortodoxa Romana a semnatul documentul in care monofizitii erau considerati ortodocsi de ce nu a iesit nimeni sa zica ca este erezie?Ceva este in neregula.
Last edited by nouneim; 15.02.2017 at 00:29:47.
|