View Single Post
Vechi 15.02.2017, 11:31:12
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pe vremea semanrii documentului cu monofizitii, eram in plin comunism. sufla cineva? Exista internet, ca sa mai afli din alte surse cate ceva? Eu habar nu avem ca s-a semnat ceva. La radio era laudat stii tu cine, nu Dumnezeu. Ziarele il slaveau pe acelasi om. Cine sa ia atitudine daca habar nu avea?

Nu stiu ce contine filmul la care se refera acei monahi. În privinta anatemelor, trebuie sa stii ca in Rusia s-a inceput microciparea populatiei. Documentele biometrice preced pecetluirea. Iar pecetluirea cu semnul diavolului este anatemizata pentru a proteja duhovniceste pe cei care habar nu au ca crestinii nu au voie sa accepte asa ceva. ( Apocalipsa cap 13-15) Cei care primesc cip implantat se demonizeaza oricum, căci se supun Sistemului care-i controleaza total, nu lui Dumnezeu. Accepta in locul numelui de botez un numar al carui semn este 666, deci fac exact invers decat cum scrie in Apocalipsa! iti dai seama ca esti controlat 24 de ore din 24?

Stiind ca si acceptarea documentelor biometrice este anatemizata, vei cauta sa nu devii dependent de aceste acte.

Fiind bolnava, cineva din familie mi-a adus la spital cardul de sanatate, de la medicul de familie, pe care eu il refuzasem. In aceeasi zi, mi-am pierdut un pandantiv pe care erau Iisus Hristos si Maica Domnului. Pur si simplu nu l-am mai gasit. Stateam in pat si ar fi trebuit sa-l gasesc. In plus, nu aveam liniste. Eram mult mai nervoasa decat inainte. L-am dus de urgenta la casa de asigurari si am cerut adeverinta de sanatate. Banii mi-i scot de la banca, dar fara card.
Antonia, mai minti mult pentru scirboasa cauza a schismei? Documentul prin care miafizitii/ortodocsii orientali sint recunoscuti ca frati ai nostri, ortodocsii bizantini, a fost semnat in 1994. Da, este adevarat ca primle contacte cu ei in scopul impacarii au fost pe vremea comunismului.Dar, lucru "ciudat", tot pe vremea comunismului, cei mai multi din "marii duhovnici", pe care unii din nepomenitori ii pupa toata ziua, nu au ridicat glasul, decit cel mult in intimitate.