View Single Post
Vechi 10.03.2008, 11:38:49
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Macar eu mai am creierul meu,ca de aceea mi l-a dat Dumnezeu,sa discern intre bine si rau.Vad ca unii si-au sters constiinta si asculta orbeste de zeul suprem,iti aminteste de comunism,dictatura ceva?Tati,imi pare rau pentru tine,dar tin sa te informez ca tu gandesti deja ca un catolic,care asculta orbeste de tatucul lui,acest Dumnezeu pe pamant numit papa.Am mai spus ca biserica catolica,ca si S.U.A.,este comunista si dictatoriala.Nu e de mirare ca ele sunt cele doua fiare ale apocalipsei,una religioasa,cealalta lumeasca.Catolicizarea B.O.R. a avut succes...cel putin in cazul tau,care culmea mai ai si pretentii de studii teologice.Avem si noi in tara un Dumnezeu pe pamant,pe Basescu,fata de care cei din P.D.L. asculta fara cracnire si il imita ca niste papagali,ar trebui numit partidul papagal.Asa ca nu mai fi papagal,altfel dialogul cu tine n-are nici un sens.In Biblie se spune sa cercetam scripturile,asa ca cerceteaza-le si ia decizia buna.Dar ma tem ca tu nu poti lua decizia buna deoarece ai fost deja impregnat cu un mod de gandire supus si subjugat unora.Nu uita ca Arsenie Boca a spus si el ceva despre gandire si anume ca in mintea stramba si lucrul drept se stramba.Si de asemenea nu uita ca apostolii au fost ucenicii lui Hristos si niste oameni simpli din popor,iar carturarii templului L-au rastignit pentru blasfemie,cu toate ca scria in cartile lor ca va veni Mesia.Asa si ierarhii de azi nu vad adevarul si nu-l vor recunoaste pe antihrist si inaintemergatorii lui cu toate ca scrie in Biblie despre asta.
Reply With Quote