Citat:
În prealabil postat de Lancelot
cu multi ani in urma eram in zona iasiului cu serviciul si, daca nu fac o confuzie teribila, am vizitat si manastirea vladiceni, daca e cea in apropiere de sp socola. intrand in biserica manastirii am vazut o priveliste ingrozitoare, dupa parerea mea si a celor cu care eram, cateva zeci de persoane se tarau la propriu pe podea, exact ca niste viermi. am plecat repede de acolo. daca asa crede biserica ortodoxa ca trebuie sa ne prezentam in fata Lui atunci se inseala cumplit.
i-as propune venerabilului preot sa ne indrume sa citim si cartea lui nicu steinhardt si s-o citeasca el insusi, sa nu uite cati dintre clericii ortodocsi au facut pactul cu diavolul/securitatea, unii dintre ei incalcand chiar si taina spovedaniei. si ma gandesc si la sutele de preoti greco-catolici care au murit in temnitele securiste in timp ce BOR se arunca asupra bisericilor acestei brave comunitati, biserici construite numai si numai din banii lor, nu prin cerseala de la stat.
apoi, mai bine culcat si cu laptopul in brate decat deloc.
|
Ma amuza teribil,dupa ce ca suntem praf si nu facem nimic si ni se tot repeta lucrul asta;ba,tot la fel ramanem!Pana cand nu da pronia o palma peste ceafa,tot degeaba.Nici nu vreau sa mai am treaba cu asa zisul forum de cunoscatori in ale teologiei!Succes si drum bun fratilor in continuitatea misiunii de invatare a celor nepriceputi!Voi aveti raspunsuri ptr orice!