Citat:
În prealabil postat de CristianR
Dacă sunt pe afară, cel puțin sunt într-o companie în care mă simt bine. Apropo, tu pe unde te afli?
|
Asta e o intrebare grea ca nu inteleg ce vrei sa spui. Daca te referi la teorie, atunci s-ar putea sa fiu mai aproape de gard decat tine pentru ca eu accept ce spune Biserica, nu incerc sa modific invataturile dupa chipul si asemanarea mea.
Daca te referi la practica, atunci s-ar putea sa fiu si mai in afara decat esti tu.
Citat:
În prealabil postat de suslik
Stai ca nu inteleg cum vine asta. Pai ai de contesta Creta cel mai aprig sint nepomenitorii. Si stim bine ce atitudine isteric-zelotista au aceia fata de alti crestini. Nici eu nu am o parere buna despre emfatic-denumitul sinod din Creta, dar nimic nu scuza schisma sau ura confesionala.
|
Nu e vorba despre nici o ura confesionala ( asta e dialectica marxista - le spui alora care-s orientati sexual nu stiu cum ca gresesc si ei te acuza ca ii urasti

). Imensa majoritate a ierarhilor si a credinciosilor au aceeasi parere in ceea ce priveste celelalte confesiuni si asta se poate vedea si din acel faimos document din Creta. Indiferent ca unii "ne-au vandut" acolo si ceilalti au fost "vanduti", si "vanzatorii" si "vandutii" au de fapt aceeasi parere. Doar ca aia care au fost vanduti sunt manipulati de niste pescuitori in ape tulburi.