View Single Post
Vechi 20.02.2017, 10:46:21
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Asta e o intrebare grea ca nu inteleg ce vrei sa spui. Daca te referi la teorie, atunci s-ar putea sa fiu mai aproape de gard decat tine pentru ca eu accept ce spune Biserica, nu incerc sa modific invataturile dupa chipul si asemanarea mea.
Daca te referi la practica, atunci s-ar putea sa fiu si mai in afara decat esti tu.

Nu e vorba despre nici o ura confesionala ( asta e dialectica marxista - le spui alora care-s orientati sexual nu stiu cum ca gresesc si ei te acuza ca ii urasti ). Imensa majoritate a ierarhilor si a credinciosilor au aceeasi parere in ceea ce priveste celelalte confesiuni si asta se poate vedea si din acel faimos document din Creta. Indiferent ca unii "ne-au vandut" acolo si ceilalti au fost "vanduti", si "vanzatorii" si "vandutii" au de fapt aceeasi parere. Doar ca aia care au fost vanduti sunt manipulati de niste pescuitori in ape tulburi.
Pai daca ii intrebi pe Hamsterul Agitat din Pireu si respectiv pe IPS Alfeev pe acest subiect, raspunsurile vor fi total opuse. Evident, maestrul nepomenirii va sustine sus si tare ca daca nu esti ortodox, gata! selfie in eternitate cu intunecimile de Jos. Alfeev va avea o pozitie mult mai realista si de bun-simt (am trait si asta, rusii sa devina campionii globali ai colaborarii si tolerantei interconfesionale).