View Single Post
Vechi 22.02.2017, 22:33:07
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai in WWI daca noi am avut probleme ce sa mai zicem de rusi ? Ca ei au fost terminati complet, le-au bagat astia comunismul pe usa din dos. Sa nu uitam ca si Lenin si Lev au venit din occident.

Dincolo de asta, e greu sa descalcim toate firele acum. Dar asa pare la prima vedere o "unholy alliance" intre neoconii republicani si stanga americana, filantropi mai mari sau mai mici, toata media si UE pe de o parte si Trump si votantii din SUA si UK pe de alta parte. E greu de crezut ca va castiga Trump dar a fost greu de crezut ca o sa castige si presedintia SUA si uite ca a castigat-o.

Astept sa se intalneasca Trump cu Putin si atunci vom vedea daca se detensioneaza situatia sau mergem inainte. E ingrijorator ca vin atatea trupe aici dar sa speram ca vin din inertie trimisi de cei dinainte si ca nu face si Trump parte dintr-un plan mai larg al celor care vor razboi cu rusii cu orice pret. Ca altfel...Dumnezeu cu mila.
Imi pare rau ca te intristez, dar barbateste, trebuie sa privim realitatea in fata: da, mie, cel putin, asa imi pare, ca Trump e o unealta a falsilor sai dusmani. Ca e constient, caz in care va lua o parte din profit, sau nu, caz in care aia sint in stare de orice dupa ce va fi "inutil", asta nu stiu.
Pe bune, eu am o intuitie varza la nivel de viata personala, dar in politica si tendinte spirituale nu ma insel vreodata: intotdeauna stiu ce urmeaza. Vorbesc serios, din pacate.