10.03.2008, 14:41:17
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 28.06.2007
Locație: buricu' pamantului ARAD
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
A,si inca astept un singur exemplu de erezie la care ereticii au renuntat datorita ecumenismului.Unul singur!
|
Pai de ce ti-as raspunde? Cred ca inca imi esti dator cu cel putin doua raspunsuri (care sunt schimbarile invataturii de credinta - dogmei - in BOR ca urmare a dialogului ecumenic?, apoi, de ce lovesti in BOR daca deja ai plecat?)
Cu toate astea, pentru a afla raspunsurile la intrebarea ta ti-am indicat deja doua teme de studiat. Evident, pentru a afla raspunsurile trebuie sa gasesti alte surse decat netul (surse numite, indeobste, carti).
Vad ca l-ai citat pe Arsenie Boca. NU l-am auzit acuzand vreun ierarh. De altfe nici unul dintre cei apreciati ca mari duhovnici, care au combatut ecumenismul, nu a nominalizat "ecumenisti".
Sa fii tu mai "imbunatatit" ca acestia? Cine stie? Prefer sa raman la ale mele...
Ma indemni sa studiez Scripturile. Multumesc, asa am sa fac.
Totusi afirmi ca "apostolii au fost ucenicii lui Hristos si niste oameni simpli din popor,iar carturarii templului L-au rastignit pentru blasfemie,cu toate ca scria in cartile lor ca va veni Mesia."
Asta nu ma face decat sa te indemn sa le studiezi si tu, cu mare atentie! Cu bine, prietene!
|
poi astie e mai duhovnici:D
|