View Single Post
Vechi 23.02.2017, 09:50:30
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul

Aia cativa care au dat solutia sau judecatorii in general. E posibil sa fie si o asa minune, la fel cum e posbil sa nu fim singuri in univers ca tocmai a anuntat NASA ca a gasit niste planete pe care s-ar putea afla apa si stim toti ca unde e apa sunt macar mormoloci.
Treaba asta cu așa-zisa subordonare a Justiției față de UE eu cred că e similară cu problema deșeurilor și ține de modul nostru de gestionare a problemei. Adică UE zice: Trebuie să colectați selectiv deșeurile și să le administrați ca să poluați cât mai puțin. Vă dăm și bani pentru asta. Altfel, infringement!

Primarii noștri zic da, cum să nu? Iau banii, cumpără mulțime de containere, cer oamenilor să se învețe cu depozitarea selectivă, dar după ridicarea containerelor le amestecă pe toate și le duc grămadă la groapa de gunoi. Cum UE nu e proastă, consecințele vor apărea după câțiva ani, iar populația va suporta și poluarea, și cheltuielile.

Așa și cu Justiția: Reduceți corupția! Da, cum să nu? Politicienii noștri, însă, la vârf, au zis probabil, cel puțin la început: Trebuie să-i dăm UE niște corupți. Și atunci au devenit selectivi, că aveau de unde alege.

Așa ne punem singuri piedică de când ne știm, că suntem maeștri la a ne preface că facem ceva.