View Single Post
Vechi 23.02.2017, 10:21:18
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nu m-am referit neaparat la UE. Dar cred ca oricine a trait in Romania in ultimii 25 de ani, intelege ca nu doar politicienii au facut matrapazlacuri, nici nu aveau cum fara sa implice in smecheriile lor si puterea judecatoreasca. Toate retrocedarile astea, schimbarea destinatiilor unor terenuri, trecerea lor in intravilan si chiar furtul pur si simplu - ii iei unuia un teren bun si ii dai altul mai prost, s-au facut si cu participarea judecatorilor. Asta este principalul motiv pentru care eu nu dau doi bani pe lupta impotriva coruptiei pentru ca ar fi trebuit sa aducem si procurori si judecatori de undeva din alta tara daca nu chiar de pe alta planeta ca sa fim siguri ca se combate coruptia si ca nu se rafuiesc mafiile intre ele. Ba chiar si politistii ar fi trebuit schimbati toti.

Cat despre UE...tu si altii crezi ca vor sa ne rezolve problemele. Eu cred ca vor sa faca bani ( adica sa preia cat mai mult din economia romaneasca ) si sa se asigure ca si mare parte din finantarea pe care o primim de acolo, se intoarce intr-un fel sau altul la companiile occidentale. Si mai cred ca la un moment dat, va veni si nota de plata si tot noi vom plati scump pentru afacerile de tot felul care s-au facut in timp ce UE ne spunea sa nu cumva sa ne atingem de justitie. :)

Nu cred ca exista vreo iesire, nu cred ca isi doreste cineva de la noi sau de aiurea ca in Romania sa fie o justitie independenta ( in afara de oamenii simpli din tara asta ). Iar ce s-a intamplat in ultimele saptamani cu cucuveaua care ancheteaza ministri, cu aia de la CSM care fac sesizare in dispretul legii sau cu procurorul general care actioneaza si el in dispretul legii, ne arata exact ca oamenii care ar trebui sa descurce firele astea incurcate, au mentalitate de ciocoi. Exact ce urasc mai mult, mentalitatea slugii care stie ca e slaba dar care iti trage un pumn doar ca sa-si dovedeasca atasamentul fata de stapanul puternic.
Reply With Quote