Citat:
În prealabil postat de iuliu46
De la simplul fapt ca batrana de la tara nu isi mai poate vinde legumele in piata sau pe langa piata, iti poti da seama ca UE e un lucru rau asa cum este acum. Parca tot ce fac e impotriva firii.
|
Asta e problema globalizării, care deși se suprapune peste UE, nu cred că e același lucru. E un imperialism economic, evident, care câștigă teritorii inclusiv corupând. Pentru că altfel am putea avea legi care să îi ajute pe cei mici să se dezvolte, să nu se vândă terenuri pentru supermarketuri în mijlocul orașelor ș.a.m.d.
Dar atâta vreme cât o să votăm oameni cu un orizont spiritual și cultural limitat, respingându-i și demonizându-i în același timp pe cei cu o viziune generoasă, astea sunt roadele pe care le vom culege.
Citat:
Nu mai zic de ultima chestie cu avorturile unde pesedistii au demonstrat iar cat de crestini sunt. Deci ala in SUA decide ca nu mai da bani de la contribuabilul american pentru uciderea pruncilor si astia din UE decid ei ca o sa plateasca ei de la contribuabilul european. Doar sa nu se opreasca fabrica mortii
|
Ca să fim corecți cu toți (nu doar când zicem de rău), eu cred că e locul să spunem și că Monica Macovei a votat contra avorturilor.