Citat:
În prealabil postat de Rafaela
sa rugat un pic sora, i-am daruit o iconita a Maicii Domnului "Ajutatoare la nastere" a citit si acatistul sf Nectarie de citeva ori cind era insarcinata,
si eu am citit de citeva ori acatistul sf.Nectarie cind era in travaliu, m-am rugam mult dar sora s-a chinuit 24 ore (citisem undeva ca sf. ajuta femeile sa nasca in mai putin de o ora)dar ea nascut fff greu. nustiu de ce sa intimplat toate acestea,
am ramas cu un gust amar dupa aia si de asta sunt putin suparata pe sf.
|
Daca pot sa-mi spun si eu putin parerea...
Eu am citit, pana in ziua in care am nascut, Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana. Am avut travaliu de duminica de la amiaza si pana miercuri seara. Am nascut fara nici o anestezie, nu au avut calciu la sala de nasteri pentru perfuzie, copilul mi-a avut de 3 ori cordonul in jurul gatului si a avut o pata de sange pe ochi vreo 2 luni de cat de mult s-a chinuit.
Cu toate acestea eu stiu in sufletul meu ca daca nu erau Sf. Parinti, eu nu as fi avut nici acum copilul si in continuare le multumesc din suflet! (sincer nu mi-ar fi trecut prin gand sa ma supar ca nu am nascut usor). Cat despre nasteri intr-o ora, din ce am vazut eu, nici biologic nu prea merge asa repede. Fara suparare!