View Single Post
Vechi 11.03.2008, 09:54:58
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

Cred ca Nesis a pus punctul pe i cum se spune,intradevar justificarea lor se pare ca este aceasta nu cumpara pentru ei dar oare conteaza asta cand singurii care le folosesc sunt ei sincer daca ar da mai multi bani parohiilor sarace nici nu m-ar interesa aceste lucruri, dar cand exista lacasuri in paragina in sate unde saracia credinciosilor este mare si care cu greu isi permit sa cumpere o lumanare darmite sa mai de-a ceva bani dar nimeni nu ii ajuta sa nu credeti ca nu exista astfel de locuri eu una am vazut si pot spune ca acolo am intalnit oameni smieriti cu adevarat credinciosi dar care se vad nevoiti sa se roage printre ruine cunosc un caz in care ani de zile peretii,tavanul erau sprijinite de grinzi sa nu cada si degeaba cereau sprijin de la mitropolie caci nu l-au primit din lipsa de fonduri apoi credinciosi au mers prin sate si au cerut oamenilor ajutor si au primit fiecare a dat ce a avut chiar si pasari,grane pe care vanzandule au reusit sa consolideze bisericuta sa o renoveze apoi la sfintire au aparut prea inaltul mitropolit intr-o limuzina care sincer contrasta cu saracia din jur si in jurul careia sa strans tot satul si mi-a ramas in minte vorbele unui batran"ce biserica frumoasa iesea din asta"
Reply With Quote