View Single Post
Vechi 11.03.2008, 12:23:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesis
Nu cred ca foloseste nimanui sa ignoram ceea ce e sub ochii nostri. Si nici nu e nimic de facut. Nu pot sa impui unui om sa nu cheltuiasca mai mult decat trebuie daca nu sunt nici banii lui, si nici nu are impresia ca ar cumpara pentru sine. Asa si eu as risipi si cumpara cate si mai cate si mai scumpe daca nu ar fi din banii mei, si daca in locul celor cheltuiti ar aparea altii si altii si altii. Si ce bine! Apoi mi-ar aparea si aparatori care sa spuna ca de fapt eu nu am facut nimic rau ca doar folosesc acea masina, si nu e a mea, si nici nu o sa ramana rudelor mele. Nici macar nu trebuie sa ma scuz me mine, sunt altii care sa imi gaseasca scuze.

Mie nici nu mi-ar pasa daca as avea o masina super sa o conduc daca este sau nu in proprietatea mea. :D Cui ii pasa, masina super sa fie! :D
Si uite asa, incet , incet vom fi super in toate ai in asta lume caci in cealalta m-as mira dupa felul nostru de a fi, dupa modul de a gandi, dupa judecatiile noastre cele de toate zilele. Oricum noi si nu noi musai vedem limuzinele, mai mult le vad cei pusi sa faca audienta la tv. Dar nu se vad noile Biserici construite, nu se vad sutele de noi cantine moderne si asezaminte pentru nevoiasi ale BOR , nu se vad noile tipografii moderne intru raspandirea cuvantului ortodox, nu se vad noile studiouri radio-tv intru credinta ortodoxa si multe , multe altele. Se vad in schimb 5 masini , vezi Doamne ,de lux, dupa mintea si priceperea noastra. Sa tot discutam si sa clevetim, ca ori cum ne plictisim in Postul Mare ca-i lung si foarte greu pentru smerenia noastra si chiar am putea continua sa ne taiem chiar craca de sub picior, spre satisfactia si deliciul sectantilor si ereticilor. Inainte fratilor !
Reply With Quote