bobby, ce intelegi prin cuvintele Mantuitorului "ia-ti crucea ta si urmeaza-Mi"?
Chiar daca ai bani mai mult decat suficient, nu inseamna ca trebuie sa arati asta..
Dumnezeu ti-a dat succes profesional cu un scop..trebuie tu sa stii cum sa cheltuiesti banii pe care ii castigi.
De cand ma stiu nu am fost de acord ca partenerul meu sa plateasca pt mine consumatia..iar daca am acceptat a fost pt a evita o situatie jenanta de a ne lua la cearta cu nota de plata in fata. Oricum cu prima ocazie il invitam undeva si faceam cinste.
nu te mandri in societate cu situatia ta materiala si succesul tau, din bunavointa lui Dumnezeu le ai, iar daca nu te mandresti(nu arati ca ai posibilitati), se va lipi de tine o fata care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si sa ignore celelalte aspecte.
Desi am principiile bine stabilite, iti spun din experienta ca orice femeie viseaza un barbat care sa ii ofere si stabilitate financiara,deci se poate pica usor in capcana asta
P.S: invita-o la un suc. Prima oara sa zicem ca platesti tu pt ca tu ai invitat-o. Dar urmatoarea data cand va intalniti, nu plati...si urmareste reactia: fata trece testul sau il pica
|