Eh, de politicieni stiam ca sunt niste risipitori incompetenti. :D Nici nu ma asteptam la altceva de la Basescu. Si bineinteles ca supara. Bineinteles ca daca topicul ar fi despre cum cheltuieste guvernul banii nostri, am vorbi despre guvern si parlament, si presedinte si eu stiu cine.
Sigur, patriarhul are salariu de presedinte, deci ar trebui si el sa aiba masina de presedinte, nu? DAr chiar trebuie sa se ia patriarhul la intrecere cu presedintele in masini? Hehehe-heh. :D
Intr-adevar nimeni nu ne obliga sa dam bani la biserica--tocmai de aceea banii care sunt dati trebuie chivernisiti cu grija. Banii aia sunt banii vaduvei si a orfanului, banii celui care vrea sa ii dea la biserica, deci trebuie cheltuiti cu grija si nu risipiti pe lucruri inutile.
In fine, nu ma intereseaza masinile patriarhiei. Din partea mea...nici in Romania nu prea stau, nici bani la stat nu dau, nici bani la biserica nu prea dau. Deci, asa cum spui ti AndreiB, de ce sa imi bat eu capul cu asa ceva. Se vede ca sunt capete mai luminate ca al meu care cred ca o masina de 100 000 de euro nu e risipa. Cand cei 98% din romania nu or sa aiba in viata lor 100 000 la indemana.
|