Citat:
În prealabil postat de Lancelot
vorbim despre depresie aici, nu despre schizofrenie..
|
Altceva am vrut sa arat cu acel articol, ca a crescut si consumul de medicamente desi uneori poate nici nu e nevoie.Sau ca unii si-au pus intrebarea in articol:" daca au vreun efect pozitiv medicamentele alea?" Cine a spus ca eu am vorbit de schizofrenie.
Citat:
ca tot va place sa va umflati muschii, peste 90% dintre marii bolnavi psihici au fost sau sunt apropiati de biserica, sunt oameni religiosi, aveti grija ce ganditi ca intrati in categoria antonia. cu cat este fervoarea religioasa mai mare cu atat incidenta bolilor psihice este mai mare.
|
De unde sti dumneata ca mie imi place sa imi umflu muschii? Ai noroc ca imi place ca ai spus in ce crezi, si ceva despre dumneata.La un moment dat sper sa avem topicul ala cu "DESPRE NOI" ,nu am mai apucat sa scriu despre asta.Atucni cand am sa scriu ai vedea ca de fapt chiar nu imi place sa imi incord muschi. Dar cand ai clar niste idei, dupa ce ai batut calea asta si ai citit, si nu numai despre Sfinti parinti sau Biblie si ai o idee clara,te intreb direct:" Oare nu trebuie sa marturisesc Adevarul?"
De unde ai luat domnule informatiile astea? Ce studii ai citit?
De ce jignesti Biserica domnule?Ca si cand ar avea efect negativ asupra oamenilor? Eu incerc sa dau niste informatii cat mai exacte. Nu o fac de amorul artei. Daca am spus si de incidenta bolilor psihice nu am facut ca Florentina sau Anna sa le bag in categoria bolnavilor psihici ci dimpotriva,am vrut sa le arat ca mersul societatii actuale a primit cateva ,noutati tehnologice care nu au primit un raspuns exact din partea Societatii.Societatea actuala e mult mai agitata,
si pierde incet vechile repere.
Citat:
o stare depresiva recunoscuta de catre bolnav este vindecabila 100% si nu necesita intotdeauna tratament chimic. autoarea topicului face parte din aceasta categorie, si eu si atatia altii facem parte din aceasta categorie, a bolnavilor care ne recunoastem boala si intelegem cauzele. nu are nimic de-a face cu egoismul, dimpotriva chiar. asta e viata, mergem mai departe, pentru binele celor pe care-i iubim si care ne iubesc, ne intarim si mergem mai departe. daca nu suntem in stare trebuie sa cautam ajutor.
|
Toata lumea stie toate cauzele la tot si totusi are probleme.M-am dus la un psiholog la un moment dat,era un fel de Aresenie Boca al psihologiei.Statea lumea la ea la rand de numa.Dar dezamagire,nepregatire.Astia(psihologii), multi ,cum zicea un duhovnic, care l-am avut acum cativa ani," Astia ,multi,sunt ei de multe ori bolnavi!" In cazul ei era vorba doar de slaba pregatire.