View Single Post
Vechi 16.03.2017, 22:48:11
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Angry Drama mare este ca nu s-a sesizat nimeni mai repede!

O drama teribila, daca vezi ca sunt 130 de tineri ,multi frumosi si nu te-ai fi putut gandi ca ce au in cap.Parca ma mir 130 de tineri morti, si nimeni sa nu se sesizeze mai iute? Asta este marea intrebare.
Ce ar fi bine... ,am spus de fapt si aici,intr-un post ,pe Forumuri e bine ca oamenii sa spuna ce aspiratii au ,in ce cred,ceva aproximativ care ii caracterizeaza, ca oamenii sa aiba o idee aproximativa cu cine stau de vorba.
Cine era cel care i-a "racolat" ptr moarte pe tinerii astia".

"Acolo Filipp a crescut împreună cu cei doi frați mai mari ai săi, sub certurile frecvente ale mamei.
„Relațiile între membrii acestei familii erau foarte tensionate. Mama își certa fiii aproape în fiecare săptămână, chiar și în fața străinilor. Frații vorbeau rar între ei. Filipp era foarte rezervat, iar uneori trebuia să tragi de el ca să spună ceva. Când mergea pe stradă, parcă nici nu-i vedea pe ceilalți. Era foarte supărat de cele mai multe ori“, spune un vecin, descriind o „familie ciudată“. Potrivit postului life.ru, el a învățat într-o clasă de elevi-problemă și nu și-a făcut niciun prieten din cauza agresivității sale."

Ce putea sa ii invete acest tanar.Ce le putea oferi:Un" export " de relatii tensionate si certuri din propria familie.Un "export" de agresivitate si probleme catre cei din jur. Un om care nu numai ca i-a invatat "nimic" pe acesti tineri, ba chiar mai mult, i-a invatat comportamente aberante si fatale ptr ei si catastrofale ptr parinti.
Ma infioara gandul ca Societatea in cazul asta Rusa,plus exsovietica, a reactionat doar dupa 130 de tineri morti.

Pui niste intrebari si e bine ca ti le pui,caci feedback-ul te ajuta atunci cand stii ,de exemplu ,ca petreci prea mult timp in dauna unei vieti sociale reale.Sau, nu mai faci miscare suficient cat faceai inainte etc.Problemele sunt multe, sper sa mai revin.
Doamne ajuta frate!