Citat:
În prealabil postat de antoniap
Cum așa? Mila este un sentiment creștinesc. Poți sa nu fii de acord cu ceea ce scriu, dar de sufletul unui creștin trebuie sa-ți fie mila. Mai citește și vezi cati călugări au fost înșelați de diavol după o viata de nevoință. Tu crezi ca poți glumi cu astfel de lucruri? Ni ic nu-L înfurie pe Dumnezeu mai tare ca mândria și trufia. Când te crezi bun și sfânt, înseamnă ca necuratii sunt pe aproape și te conduc spre păcate din ce în ce mai mari: cu gândul, cu vorba și cu fapta.
|
sigur, dar din pacate nu-s capabil de mila fara discernamant, ca sa ma exprim asa. in unele cazuri nici pomeneala de mila din partea mea, dimpotriva chiar, le doresc respectivilor chinuri atroce aici, pe pamant, inainte sa ajunga in iad. dar in ceea ce te priveste cred ca nici nu am motive.
iar faci greseala, se pare ca e permanenta in cazul tau, cred ca e din cauza calugarilor si preotilor la care te inchini, altfel nu-mi explic. mai antonia, tu te folosesti de Numele Domnului numai cu intelesuri negativiste, amenintatoare. mai colega, incearca sa n-o mai faci, stiu ca trebuie sa-ti modifici felul in care gandesti, stereotipiile, incearca macar.
eu nu ma cred in niciun fel, dar de un lucru sunt sigur, cand o sa fiu in fata Lui, daca am norocul asta, o sa stau drept, o sa ma uit in ochii Lui cinstit si o sa astept pedeapsa.
ps.calugarii aia de care vorbesti aveau nevoie de medicamente, nu de matanii.