View Single Post
Vechi 18.03.2017, 03:27:17
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alina10 Vezi mesajul
...
M-am rugat, am tinut post, o perioada eram mai bine dar era de scurta durata.
Un sfat, va rog!
Se pare ca nu mai vrei sa revii in scris pe forum si e de inteles intr-o asemenea situatie.

Va trebui sa te hotarasti ce vrei sa faci, adica ce atitudine iti impui tie fata de el, mai ales in cazul in care va veti mai intalni fara sa vreti.
Nu stiu motivul despartirii voastre, dar daca vrei sa-l reprimesti inapoi, atunci cel putin acelasi lucru il vei primi din nou mai tarziu, poate cand nu vei mai avea alternativele pe care le ai acum.
Trebuie sa schimbi ce depinde de tine.

Daca totusi te hotarasti sa-ti rupi gandul de la el, propun sa arunci la gunoi dragostea care i-o porti, care nu-i dragoste, ci patima, si care doare tare. Cum s-o arunci la gunoi?
Daca te-ai hotarat, ii scrii efectiv cu pixul(nu la imprimanta) o scrisoare de dragoste pe care o semnezi si pe care o pui intr-un plic timbrat cu destinatar(prenumele), dar fara adresa, si pe care o arunci de pe pod in Dambovita(daca esti din Bucuresti) sau in Dunare(daca esti din Braila, Galati), la gunoi sau in foc daca faceti foc in soba, astfel ca sa plece de la tine patima.
Pe langa asta, e nevoie ca 40 de zile sa fii hotarata tot timpul, sa tii postul randuit de Biserica(acum e Postul Mare) si sa te rogi sa te binecuvanteze Dumnezeu si pe tine si pe "saracul de el", pa langa toate celelalte: spovada, impartasire... Doar atat, insa neaparat hotarata.

Daca dupa toate acestea, ametita de "placerile relatiei' il vei reprimi(putin probabil dupa 40 de zile) fara sa fi invatat din durerea acestor zile, atunci acelasi lucru pe care el ti l-a facut(asa reiese din durerea ta), la fel ii vei face tu si tot despartiti veti fi.

Foamea ta dupa un barbat alaturi de care sa imbatranesti si-a facut loc in tine de la moartea tatalui tau, nu de la "relatia" cu el. Tu l-ai creditat cu "farmecul" pe care tu il doreai de la cineva, care, iata(!), s-a nimerit sa fie el.

Acum nu mai e. Fii linistita!
Revino la realitate.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote