View Single Post
Vechi 18.03.2017, 22:38:43
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Ma rog un tanar care a facut asa ceva, nu stiu daca a avut te miri ce viata inainte, indiferent daca spune nu stiu ce, un vecin.Problema este la scara mai mare.Toti invata pe altii dinainte de a fii ei invatati. Exemplul cel mai elocvent puscariasi de la noi scriu carti,"capodopere" intr-o perioada care ptr ei ar trebui sa fie de parere de rau ptr ce au facut,un canon propriu zis.Am citit cum era pe vremea lui Dostoievski in Rusia ,intrai in puscarie, munca si o singura carte Biblia atat.Invatai Cuvantul si te caleai prin munca.
Acuma nu stiu nimic, dar invata pe altii.Cum am spus "export" de necunoastere, nerranduiala etc.
De altfel ai subliniat, cu filmulete de doi bani pe youtube, cu sute de mii de vizualizari, si ele vai si amar,vulgarritati etc.

Partea proasta ca societatea incurrca in loc sa ajute cu ceva.Varsta oficiala este de 13 ani la care te poti conecat pe Facebook.Dar sunt clase de elevi ,eu cunosc,unde in clasa a V-a le dadea teme pe Facebook. Oare de ce ca profesor, ispitesti elevii?
Oare tu ca profesor ai vorbit cu diriginta lor, s-a facut o prezentare cat de cat a pericolelor care pot fi pe Facebook? Prezentarea setarilor , unii nu stiu setarile si le folosesc in defavoarea lor.
DECI NU UTILIZAREA TEHNICA e o prroblema ,sa pui nu stiu ce aiureli acolo.Dar mediul, este el insusi o prroblema, unde sunt pusi in legatura tinerri de diverse varste cu oameni maturi.Am auzit parinti care au spus clar ,am vazut in feed-urile lor,la tineri de aceeasi varsta, lucruri total nepotrivite ptr varsta lor.
Scurt UN MEDIU NOCIV! O amestecatura de oameni, care pot sa nu aiba aproape nimic in comun.
Jocul asta jalnic, ne arata cat de mult a involuat societatea in ultimii ani, nivelul comunicarii parrinte copil(daca era calumea comunicarea, se sesiza un parinte sa spuna, uite juca jocul ala de nebuni, si deaia s-a intamplat asta),lipsa luarii unor decizii la nivelul Societatii, referritor la provocarile de la ora actuala din Societate.

Autoritătile trebuie să dispună de tehnologie nouă pentru internet, dispozitive si cunoasterea acestor platforme... cum functionează ele. Politia a vrut să ajute când i-a sunat jurnalista Amanda Hess atunci cand a fost amenintata cu moartea pe Twitter, dar nu au fost în stare, caci politistul a întrebat-o: "€žCe e Twitter?..." Politistul nu auzise de Twitter! :-(

O amenintare e o amenintare, fie in viata rreala, fie pe Net.Copii astia au fost fortati sa nu spuna la nimeni(cei din jocul amintit mai sus).Trebuie invatati sa nu fie naivi. Cineva care nu il cunosti nu te poate obliga la nimic.Dar trebuie multa comunicare in familie.
Domnul sa ne ajute !

Last edited by Jonnyw2013; 18.03.2017 at 23:19:54.
Reply With Quote